Ilves-Teatterin uusien jäsenten produktion 2021 ohjaajahaku on auki

Kuvassa näkyy kaksi ihmistä näyttämöllä. He ovat nostaneet kätensä ylös ja heittelevät violettia jumppapatjaa. Kuvan päällä lukee koukeroisella tekstillä: Ilves-Teatteri etsii uusien produktion ohjaajaa/ohjaajia syksylle 2021.

Ilves-Teatteri hakee ohjaajaa, ohjaajaparia,
ohjaaja-dramaturgi-paria tai ohjaajatyöryhmää syksyn 2021 uusien produktioon! Valintakriteerinä on vahva kiinnostus Ilves-Teatteria kohtaan: ensisijaisesti ohjaajalta/ohjaajilta vaaditaan vahvaa intoa sitoutua uusien jäsenien ensimmäisen syksyn luomiseen, taitoa mukautua annettuihin olosuhteisiin ja kykyä toimia nopeassa aikataulussa.

Ohjaajana sitoudut suunnittelemaan ja toteuttamaan esityksen yhdessä syksyllä valittavien Ilves-Teatterin uusien jäsenten kanssa. Esityksen harjoituskausi alkaa syyskyyn puolessavälissä ja esityskausi sijoittuu marras-joulukuulle. Ohjaajalle maksetaan työstä 1000€ palkkio.

Haku on auki tiistaihin 15.6. klo 23:59 saakka.Linkki avautuu pdf-tiedostona. Jos tiedosto ei suostu avautumaan, ota meihin yhteys sähköpostitse puheenjohtaja@ilvesteatteri.fi

Odotamme innolla hakemustasi!