Jäsenrekisterin päivittäminen

Tiedote kaikille Ilves-Teatteri ry:hyn vuosina 1985-2017 liittyneille

Ilves-Teatterin on yhdistyksellisistä syistä tärkeää saada kokoon ajantasainen jäsenrekisteri. Koska hallintoporukka vaihtuu Ilveksessä melko tiuhaan ja sitä myötä myös kaikenlaiset hallinnolliset käytännöt, on meiltä vuosien saatossa kadonnut vanhaa tietoa jäsenistöstä. Tämän kun yhdistää siihen, että Ilves-Teatterin jäsen on jäsenyyden saatuaan ikuisesti ilvesläinen, on lopputuloksena se, että meillä on lukuisia jäseniä, joiden henkilöllisyyttä emme enää tiedä.

Siispä päästäksemme tilanteeseen, jossa meillä on ajantasainen jäsenrekisteri (jota tarvitaan esim. avustushakemusten tekemiseen), aiomme siivota jäsenlistaamme. Rahiksemme on tehnyt salapoliisityötä ja selvittänyt Ilveksen jäsenet sisäänpääsyvuosittain niin pitkälle kuin mahdollista. Viimeinen vuosi, jona kaikki liittyneet jäsenet ovat tiedossa, on 2018. Jäsenlistoilta löytyvät myös vuodesta 2018 eteenpäin jäsenmaksunsa maksaneet, koska aktiivisista jäsenistä on pidetty kirjaa.

Jos olet liittynyt Ilves-Teatterin jäseneksi vuonna 2017 tai sitä ennen etkä ole sen koommin maksanut jäsenmaksuasi, olet voinut kadota jäsenlistalta. Olet siis periaatteessa ikuisesti Ilves, mutta me emme enää tiedä sinusta.

Mitä tämä tarkoittaa siis käytännössä?

1. Kaikki, ketkä eivät ole jäsenrekisterissämme, erotetaan Ilves-Teatteri ry:stä viikon päästä, sunnuntaina 3.12.23

2. Jos haluat pysyä jäsenrekisterissä, ilmoita itsestäsi Ilves-Teatterille ennen edellämainittua päivämäärää. Kerro, että olet yhä keskuudessamme, ja pääset takaisin listalle joko aktiivijäsenenä (jos maksat jäsenmaksun) tai passiivijäsenenä (jos et maksa jäsenmaksua).

Lähetä nimesi, kotikuntasi, sähköpostiosoitteesi ja liittymisvuotesi osoitteeseen puheenjohtaja@ilvesteatteri.fi

Ilves-Teatteri ry lupaa säilyttää henkilötietojasi turvassa.

3. Jos hyväksyt erottamisen tai et näe tätä tiedotetta ajoissa, voit silti milloin tahansa tästä hamaan ikuisuuteen päästä takaisin jäseneksi maksamalla jäsenmaksun tai osoittamalla jollain tavalla, että olit joskus jäsen. Henkistä ilvesläisyyttäsi ei sinulta viedä, eikä sinua haluta sysätä pois yhteisöstä. Olet aina tervetullut takaisin!

ystävällisin terveisin,
Tiia Seeve
Puheenjohtaja
Ilves-Teatteri ry