Ohjelmistossa nyt:

 • Vieraantuneet

  ESITYKSEN ENSI-ILTA SIIRTYY TAMMIKUULLE VALLITSEVAN KORONATILANTEEN VUOKSI. KATSO MUUTTUNEET ESITYSAJAT!

  ”Jos mä voisin rakentaa jotain mua ja meitä suurempaa, jos kaikki ei romahtais aina ihan kokonaan, et jotain pitäis kyllä jäädä jäljelle, että siinä ois joku pointti, joku sellanen kellarikerros tai kivijalka.”

  Vieraantuneet tarkastelee arkisen ja kosmisen kauhun yhtymäkohtia, hetkiä jolloin jokapäiväiset pelot saavuttavat suhteettomat mittakaavat. Tavanomaiset elämän käännekohdat sekä niihin liittyvät epävarmuudet vääristyvät, kunnes irtaudutaan todellisuudesta ja otetaan askel tuntemattomaan. Vieraantuneet on surkuhupaisa, tanssia ja fyysistä teatteria hyödyntävä sukellus kauhun hetkiin. Löyhästi H.P. Lovecraftin novelleihin pohjautuva teos tarkastelee eristykseen, muutokseen ja yhteyden hakemiseen liittyviä kysymyksiä nykyaikaisin silmin. On aika tervehtiä mörköjä sänkyjemme alla.

  Vieraantuneet on Ilves-Teatterin vuoden 2020 uusien jäsenten produktio.

  Ohjaus: Riina Salmi
  Käsikirjoitus: Riina Salmi ja Miska Soininen
  Koreografia: Aura Savolainen
  Musiikki ja äänisuunnittelu: Maisa Laitinen
  Lavastus: Pinja Lahti
  Puvustus: Pinja Lahti, Aura Savolainen ja Dinah Youssef
  Valosuunnittelu: työryhmä
  Valotekninen apu: Ilja Pippa
  Graafinen suunnittelu: Dinah Youssef
  Valokuvaus: Veera Kontula
  Tuotanto: Veera Kontula ja Tommi Kokkonen

  Näyttämöllä:
  Tuura Aikio, Wilhelmiina Kautonen, Taisiya Kostyuk, Sara Leppänen, Sebastian Lindström, Annika Palojärvi, Henrietta Pihlaja, Jesse Salo, Akira Takayama ja Tii Taxell

  Liput:
  14€ normaali
  8€ opiskelijat / työttömät / eläkeläiset / siviili- tai varuspalvelusta suorittavat
  6€ teatteriala ja SYTY-teattereiden jäsenet
  20€ kannatuslippu
  33€ sarjalippu

  Huomioithan, että lippusi on varattu vasta saatuasi vahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli et saa meiltä vahvistusviestiä 24 tunnin kuluessa varauksestasi, olethan meihin ystävällisesti yhteydessä: liput@ilvesteatteri.fi.

  Lipunmyynti aukeaa puoli tuntia ennen näytöksen alkua. Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua lunastaaksesi varaamasi lipun. Vapautamme tämän jälkeen liput mahdollisille jonottajille.

  Sarjalippu (33€):
  Sarjalippu oikeuttaa pääsyn kolmeen Ilves-Teatterin näytökseen tai tapahtumaan. Sarjalippu on henkilökohtainen ja se on voimassa vuoden 2022 loppuun saakka. Voit ostaa sarjalipun joko näytöksen yhteydessä tai etukäteen vaikka joululahjaksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liput@ilvesteatteri.fi. Kirjoita viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja katuosoitteesi niin saat maksuohjeet vastausviestillä. Maksettu lippu toimitetaan sinulle postitse. Ilves-Teatteri ei korvaa kadonnutta sarjalippua.

  Koronaohjeistus:
  Tahdomme turvata kaikille teatterikävijöille turvallisen vierailun Ilveksellä. Tule paikalle siis ainoastaan oireettomana ja ota mahdollisuuksiesi mukaan oma kasvomaski. Pidämme teatterilla hyvää huolta hygieniasta ja takaamme kävijöille mahdollisuuden pitää turvavälit toisiin teatterivieraisiin.

  Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi Ilves-Teatterin jo valmiiksi pienessä salissa on tarjolla ainoastaan 20 katsomopaikkaa per näytös. Mikäli tulet kipeäksi, peruthan välittömästi varauksesi sähköpostitse: liput@ilvesteatteri.fi. Näin osaamme mahdollisimman nopeasti tiedottaa vapautuneesta paikasta jonottajille.

  Saavutettavuus:
  Ilves-Teatteri on valitettavasti esteellinen tila, jossa on portaita, kynnyksiä (k. 15 cm) ja kalteva sali. Myös sukupuolineutraalit WC-tilat ovat esteelliset. Jos käytät liikkumisen apuvälineitä, kerro asiasta jo lipunvarausta tehdessäsi, jotta voimme auttaa sinua tilaan saapumisessa.

  Lämpimästi tervetuloa Ilves-Teatteriin!


Esitysarkisto

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008